Bevægelsessensorer

Ethvert alarmsystem har brug for de rette sensorer implementeret i boligen, for at kunne fungere som husalarm. Hvilke sensorer og hvor mange I har brug for, afhænger fuldstændig af jeres boligs størrelse og opbygning. Vinduer og døre er, af åbenlyse årsager, altid udsatte områder, og derfor er det fornuftigt at kigge ekstra godt på hvilke muligheder I har for at opsætte bevægelsessensorer i disse områder. Alle sensorer I finder her på Nem Tyverisikring kan kobles til alarmsystemer, fjernbetjeninger, sirener og strobelys, og for få penge kan I få et komplet alarmsystem til huset uden abonnement.

Bevægelsessensorer til faste lave priser

Når det kommer til tyverisikring handler det om altid at være et skridt foran, og med bevægelsessensorer placeret de rette steder i hjemmet, er I netop det! Her hos Nem Tyverisikring finder I et nøje udvalgt sortiment af bevægelsessensorer fra CHUANGO, som er kendt for høj kvalitet og skarpe priser – produkter som vi kan stå inde for. I udvalget finder I både PIR-sensorer og infrarød detektor, der kan benyttes forskellige steder i hjemmet. Vores AID-420 er en infrarød detektor der kan placeres ved døråbninger, hegn og balkoner, og krydser et menneske dens detektionszone vil signaler øjeblikkeligt sendes til alarmsystemet og alarmere jer via smartphone-app eller eventuelt tilkoblede sirener. Derudover finder I også PIR-sensorer til loftmontering, vægmontering og en der er særlig god til at frafiltrere bevægelse fra kæledyr så ikke hjemmealarmen jævnligt går af, uden grund.

Har I brug for rådgivning til valg af produkter, kan I altid kontakte vores kundeservice som står klar til at guide jer til de helt rette sensorer og systemer, uanset jeres boligs udformning.

Viser alle 3 resultater